Alpella Merhaba anneler. Oğlum 3 aylık olcak. Gün içerisinde en fazla 1.5 saat uyanık kalıyor sonra uykusu geliyor başlıyor mızmızlanmaya. Sizin bebekleriniz ne durumda ? Bu kadar çabuk uykusu gelmesi normal mi anlamadım
SevimnurBasaran Alpella ah keşke benim oğlumda uyusa. 1,5 saat uyusa dua Edicem 😂 asla uyumak istemiyor 3,5 aylık bu arada
Hatice3 Alpella canım bebeğim 1 aylık o bile 1 buçuk 2 saat uyanık kalıyor emzir gazını çıkar altını al biraz konuş biraz gezdir evin içinde derken zaman geçiyor
SevimnurBasaran Alpella sürekli onunla ilgileniyorum kucakta dolaşıyoruz ayağa kaldırılmaktan çok zevk alıyor oyunlar oynuyoruz
YazCilegi Alpella Kızım 4 aylık. O da öyle 😬 dısarıda azıtıyor ama uyumuyor,evde en fazla 2 saat uyanık kalıp uyumak istiyor. Yarım saat 40 dk arası uyuyor.
ElisaBurcu Her bebek farklıdır mutlaka benim kızım 5 aylık olacak en fazla 2,5 saat durur oda zorlama ile normalde 2 saat işte uykuyu seviyor uyutmamaya çalıştıkça aglıyor huysuz oluyor bende zorlamıyorum.
Yakamoz Bence masallah diyin benim kizim 25 günlükten beri 7-8 saat bile uyumayip agladigi oluyor. Ne yapiyorsaniz ayni sekilde devam edin bebekler uyurken çok büyürmüş 🙊
Hasret Alpella 4 aylık olmaya bir haftamız kaldı bizim de yaklaşık 1,5 aydır yarım saat uyku 1 saat uyanık
ssulesevimlii Alpella masslah benim oglumda oyle. Bazen uyumasin diye ben uyanik tutmaya calisiyorum ama mizmizlaniyor. Normal yani endiselenmeyin