Rules 22 aylık ama iri bi bebek. Kullanan anneler memnun kaldınız mı? Rahat kullanabiliyor mu bebişler kafası batmadan duruyor mu? Tecrübelerinizi bekliyorum aldımda ona göre ya kullanıcam ya iade edicem.
Busraata Rules myminibaby başlangıç kollugu tavsiye ederim batma yok,delinme sorunu yok çok rahat kullaniyoruz.21aylık
Huniliana Rules kumaş olanı aldım bende bakalım yarın yada salı tecrübe edicem ben alırken bir bayan vardı o ve çevresinde gözlemlediği belli yükseklikte tuttuğu yönünde
Rules Eymencvk şu 500 küsür olan mı? Kullanır mı bilemediğim için bianda o kadar para vermek istemedim. Kullanırsa seneye bakabilirim ona
Eymencvk Rules tanıdığımın bebeği 14 yada 15 aylık kullanıyorlar yanında siz oluyorsunuz zaten diğer kolluklar bebeklerin koluna göremi bilmyrm hepsi standartsa oluyordur bende alıcm deniycez bakalım 🫠🌺
Eymencvk Rules biraz pahalı evet siz şuan hangisiyle onlar deneyin olursa diperbi alırsnız standartsa bide bi kaç sene kullanır rahat
Rules Huniliana bende salı günü denicem baya iyi bişeye benziyor ama oğlum asla takmak istemiyor geri mi versem diye kararsız kaldım
Busraata Rules benim oglumda istemedi ilk çok korktu ağladı alıştı ama suda oynayınca.Yegenim 10günde alıştı,oglum yarım saat bence tekrar tekrar deneyin.Şuan yabancı gelmesi çok normal ilk defa görüyorlar alışılabilir bi durum
Rules Eymencvk yanında mutlaka oluruz ama desteksiz suda dursun kendi takılsın falan istiyorum sonuçta bütün tatili bebek havuzunda geçirmeyiz büyük havuzuna da girsin istiyorum
Eymencvk Rules büyük havuzda batmayacktık yanında oldugunz alışma süresince ve hosuna gidecektir bence bi deneyin denemeden bilemezsiniz. 🫶🏻🌺