khrmankumsl Selamm kızlar 26 günlük minik bir kız bebeğim var uyurken gözünü açıp etrafa bakıp uyumaya devam ediyor yada uyurken tepeye bakıyor ters ters gözlerini bayıyor sonra uyumaya devam ediyor ediyor sizce böyle şekilden şekile girmesi normal mi 🤔
Minik-kusum1 khrmankumsl hiç telaş etmeyin çok normal daha dünyaya geldiğinin bile farkında değil☺️Üç ayda anca adapte oluyorlar
Asena khrmankumsl benim oğlumda öyle yapardı rüya görüyor olabilir ne zaman öyle yapsa gülüyordu da 😄
bereneliff khrmankumsl benimkide öyle korkulacak bisey yok arkadaşın dedigi gibi adapte olmaya çalışıyorlar yeni dünyaya 😊
Ftmsvnc khrmankumsl merhaba benim oğlum da aynı göz hareketlerini göz açıp kapamayı yapıyo bana normal geliyor 51 gümlüğüz. Babası da gözü açık uyuduğu için endişe etmedim hiç
khrmankumsl Birde uyurken ara sıra ıslık sesleri çıkarıyor bazende nefes alış verişleri hızlanıyor sonra normale dönüyor herkes normal tüm bebekler öyle diyor ama ilk evladım ilk deneyimim haliyle merak ediyorum
khrmankumsl Minik-kusum1 Evett daha kendinin farkında değil ama elini emiyor hatta inanmicaksınız ama dönüyor kafasını tutuyor dik durabiliyor biraz garip geliyor hareketleri ama tabi herkes çok normal gereksiz endişeleniyorsun diyorlar ☺️
Egzolgun Uyurken gözlerini acip bakmasi, hizli hizli nefes alip vermesi bir anda bizde de var. Yani normal🙃
khrmankumsl Egzolgun gözlerini açıp garip baygın baygın yada sinirli sinirli bakıyor haliyle korkuyorum acaba zihinsel birşeymi diye
Gamzeciks khrmankumsl bu bizde de oluyor. Çok sinirleniyor bi anda suratı değişiyor. Eşim doktor kontrolünde sormuştu. Niye böyle yapıyor yüzünü zihinsel bir problemmi diye. Hayır normal demişti
Egzolgun Uyurken gözlerini acip bakmasi, hizli hizli nefes alip vermesi bir anda bizde de var. Yani normal🙃
eymenhumeyra Normal zamanla dis dunyaya adapte oluyorlar baslarda bizde oyleydik 33 gunluk oldu etrafindakileri inceliyo artik takip ediyo daha dikkatli bakmaya basladi 😊
Balkizannesi khrmankumsl rüya görüyordur deriz biz benim kızım da gözleri yarı açık olurdu yukarı kayardı gözleri gülerdi fıkır fıkır çoğu zaman ağlardı korkuturlardi kuzumu uykusunda merak etmeyin evham yapmayın Allah bağışlasın 😊
Diloo Gayet normal tepkiler aynilarini yasadim ruyalanmaya basladiklarinda yaparlar uyurken gozh acip evirip cevirmeye 40 indan sonra normale donermis kafasini dik tutmasida bel kuvvetinin iyi oldugunj gosterir erken yurucek..
Diloo Gayet normal tepkiler aynilarini yasadim ruyalanmaya basladiklarinda yaparlar uyurken gozh acip evirip cevirmeye 40 indan sonra normale donermis kafasini dik tutmasida bel kuvvetinin iyi oldugunj gosterir erken yurucek..