Kuzeymiram 9 aylik bebege dolven ateş dusurucu gunde kac kez verilebilir kizlar atesi 38,5 38,8 yukseliyor sürekli lutfen gorenler bilmese bile yorum yapabilirmi ustte kalsin
Kuzeymiram Kuzeymiram salgin varmis ust solunum enfeksiyonu oolmus antibiyotik verdi doktor 12 saatte bir m
Aloneeee Kuzeymiram sadece dolven verecekseniz 6 saatte bir veriliyor. Calpol ile dönüşümlü verecekseniz 4 saatte bir veriliyor. Ama küçük için bilemedim doktor birşey demedi mi
limonkolonyasi Kuzeymiram bazı doktorlar 4 bazıları ise 6 saat diyor siz 6 saatte bir verin isterseniz geçmiş olsun 🌸
Egehan123 Kuzeymiram valla ben 3 saate verdim bizimde öyle oldu yeni perşembe günü odu ama 15 atlık bizim ki dolven ve ibufen parol etki etmiyordu cayır cayır yandı yavrum
Kuzeymiram Kuzeymiram atesi kac olursa doktora gotureyim bilenler yazsin allah rizasi icin cokmu 38 bucuk
Kuzeymiram Aloneeee sadece dolven veriyorum 4 saatte bir demisti doktor ama 6 saatmi olmasi lazim , bide suan atesi 38 bucuk doktora goturmem gerekiyormu
Aloneeee Kuzeymiram yüksek diye 4 saatte bir demiştir doktorun önerdiği şekilde kullanın. Ateş düşürücü ne zaman verdiniz dolven yarım saatte fln düşürmeye başlıyor? Eklem yerlerine ılık su ile bez ıslatıp koyun (soğuk değil Ilık olmalı). Takip edin biraz ilaca rağmen az bi yükselme bile olursa hemen götürün. Ya ben çok pimpirikliyim ateş konusunda bana kalsa hemen giderim 🤦🏻♀️ Bnm çocukların birden yükseliveriyor anlamıyorum bile
minnoscan Kuzeymiram 1 saatte düşmediyse bence doktora götürün gece daha kötü olmasın. Enfeksiyon varsa antibiyotik verir dr
Defomom Doktora götürün siz nolur nolmaz salgın var antibiyotiklik birşeyi varsa vakit kaybetmeden kullanılırsa daha iyi olur
Egehan123 Kuzeymiram normalde 4 sata olması gerek ama ateşi çok yüksek ilettiği için 3 saate verdim hep