Burcusenkoc Emme isteği çok oluyor mu bebeğim alerji var mı tam olarak bilmiyorum ama akşam üzeri bi gaz sancısı geliyor çok emmek istiyor sizin bebekleriniz nasıldı birde diyet yapmadan atlatan oldu mu bu süreci
aysenrrklm Burcusenkoc benim bebeğimde aynı aşırı huzursuz süt süt ürünler yemiyorum ona tapmen sancı ttuğunda her şeyi emmek istiyor omzumuzu kolunu alerji olduğunu düşünüyorum ben
aysenrrklm Burcusenkoc kan değil ama kakamız sürekli mukuslu kusmalarımız var hışırtılı solunum var %90 alerjik olduğunu düşünüyorum maalesef bağırsak tepkili
Urazanns aysenrrklm benim de aynen bunkar var gaita yaptırdı doktor normal dedi her mukuslu kaka alerji olacak değil dedi kan olursa sıkkntı dedi ve dediklerinizin hepsi biz de de var hırıltı içim de bazı bebeklerin gırtlak kemiği yumuşak olurmus zamanla geçer dedi
aysenrrklm Burcusenkoc bazen koyu sarı bazen hafif yeşilimsi salgılı bi görünümü var bebeğim çok huzursuz ciddi uyku sıkıntımız var
Burcusenkoc aysenrrklm gündüz bebeğim de çok uymuyor ama geceleri cok şükür uyuyor sizin gecede mi uyumuyor kaç aylık bu arada