Oykummmmm Merhaba hanımlar 51 gunluk bebegim var uykusunda surekli irkiliyo ellerini yukari kaldirip titriyo elleri ayaklari hareket halinde hic rahat uyuyamiyor.yastiginin altina Cörekotu koyan var mi bi kac kisi soyledi ise yariyo mu?
Cisel Oykummmmm bizde 53 gunluguz ne eli ayagi duruyor ne kici basi. Amuda kalkacak gibi hareketler yapiyor yuzunu gozunu mincikliyor sonrada kendini uyandiriyor:( olan bana oluyor o uyuyamayinca bende uykusuz kaliyorum. İkiniyor galiba gazdan dolayi bende anlamis degilim:(
NeclaDefne Oykummmmm zıbın giydirip üzerine müslin örtü ile yarım kundak şeklinde uyutmayi deneyin çok sıkmadığınız için ve o örtü malzemesinden dolayı terletme yapmaz ve bebeğin kollarını kaldıramayacağı için kendini uyandırmaz.
Akifmirza Oykummmmm tövbest😂 yarım kundak yap uyur canm öyle şeylere inanma batıl inanç 7 kerede ayetel kürsüyü oku üfle
bsrakse Oykummmmm Kizlar gazida var olabilirrr benim oğlumda çok irkilirdi hala daha uykuda irkilir normal yeni dogan refleski bunlar 72 gunluk oglum hala irkiliyor 😊
Deletedmom0042 Oykummmmm irkilme bebeklerde normalde titreme icin bi doktora gösterseniz daha iyi olur
Zhdee Oykummmmm beniim oğlumda öyle o yüzden ince bir tülbentle yarım kundak yapıyorum hemen ve daha uzun uyuyo. Bi gece çok sıcak diiye yapmadım asla uyuyamadı. Deneyin bence