ahlasinannesi Düzce'de gittiğiniz çocuk doktoru. Var mı ? Cagsuda Rıfat bey var onu tavsiye ederim. Başka doktor varmı iyi dediğiniz?
KubraurganAlper ahlasinannesi ben düzceli sayılırım 22 senee yaşadm gebze ye ğelin geldiim ama tek güvenebilir doktor çağsu Rıfat bey desem yeri
Tunayalin Bende hep rifat bey e gittim fakat artik gitmiyorum. O kadar sormama ragmen rota asisini hic tavsiye etmedi dr sonucta bildigi vardir deyip yaptirmadim. Kizim. 2.5 aylikken. Idrar yolu enfeksiyonu oldu tabi hast gel gut 1 ay boyle gecti cunki tahlil yapmadilar . Ne oldugunu ogrenenemwdik fakulteye gittik orada ogrendik. Bir gun yine enfeksiyondan kriz e girdi ama susturabilene ask olsun kostur kostur cagsuya gittik. . Dr dedim enfeksiyon var diye. Bize hic bir sey demeedi elimize kagit verip bebek hemsirelerinin yanina gidim tahlil alicaklar yarim saatte yetissin cikacagim dedi. Cocuga zorla nasil cis yaptirayim. Coxugu bizden hemsire aldi. Tam kapi kapanicakken sonta takilacak drdi. Izin vermiyoruz demeye kalmadan. Kadin iceriye girsi kapai kapanxi sifreli acilmiyor . Neymis beyfendi gidecek diye. El kadar bebege sonta takiyorlardi kizim nasil ciglik ciglik agliyor. Aonta takilmaya calisirken en son bagirdik getirdiler cocugu o gun bu gundur nefret edeim kendiainden 😠😠😠 sadee takipci kasmak pesinde. Sikayetcide oldum zaten. Bu durumdan sonra