GokcenD Bebeğim 3.650 doğdu gayet iyiydi ama doğduğundan beri çok iştahsız yani yemesi gereken miktarı yemiyor bence şu an 3 ay 20 günlük kilosu 5.700 az mı sizce haftada kaç gram alması gerekiyor
Karinyoo GokcenD doğum kilosunun 2 katı olması gerekiyor 4 aylığa yaklaşmış. Benn böyle olması gerektiğini biliyorum
Ondina GokcenD bebeğinizin değerlerini ve doğum tarihini yazarak otomatik persentil hesaplayan siteler var oralara bakarsanız daha iyi olur. Bebekten bebeğe değişiyor çünkü kilo alımı.
Feyzmomm GokcenD 3 ay 15 günlükken 6 kiloydu şimdi 4 aylık oldu. Sağlık ocakları kapalı güncel kiloyu bilmiyorum. Benim oğlumda sadece anne sütü alıyor ama biraz zayıf gibi geliyor bana. Sağlığı iyi çok şükür gerisini önemsemiyorum. 3200 doğdu bu arada
Moniza GokcenD benim bebeğimde öyle kilo almıyor yinede biraz bebeğin yapısıyla da alakalı bence bazı bebekler ne yaparsan yap yeteri kadar kilo almıyor malesef tek sağlıkları olsun önemli olan o
Barlas_mom GokcenD Benim oğlumda sadece mama ile besleniyor ve 90 cc içiyor. Anne sütü kalitesini arttırıcı gıdalar var sanırım bir de son süte ulaşamıyor da olabilir. Bu ay bebekleri kaç kilo olması lazım bilmiyorum hiç benim bebeğim 7 kg.
Mustafalininannesi Sağlık ocağına düzenli gidip boy,kilo takibi yaptiriyosaniz,enabizda çocuğunuzun persentil tablosu var ,ordan bakabilirsin