Mercimek2 Ebrğm 9 aylık tatile gidicez ve normal zamandada yanımda kullanmak için yani ev gezmesne faln gittiğmde termos bakıyorm çorbası yemeği için hangi marka önerrsnz boyutu nasıl olmalı kaç ml 2 tane alayım diyorum birinde yoğurt taşımak içn 🤷🏼♀️
Nlngucluel Mercimek2 cnm ben e bebek den aldım Cok memnunum 50 TL ama küçük aldım ben büyük almadım kullanışlı ve güzel kaliteli
Esoeso Mercimek2 markası babyplus e bebekten almıştım 5-6 saat sıcak tutuyor. Emzik biberon yıkama deterjanı ile yıkayıp sıcak su yapıyorum üstüne iyice. Şahsım adına söylemek gerekirse yemek ortamı bulamayacağım gibi durumlarda dışarı çıkarken ve TaTillerde baya kullanışlı.
Deletedmom378 Mercimek2 e bebekten aldım tombul bi termos 70 liraya baby plus markası kesinlikle tavsiye ederim ben kaynar su koyuyorum içine dışarı çıkınca anne sütüne benmari şekilde ısıtmak için çok iyi oluyor ve sıcaklığı 6 saat koruyor
Mercimek2 Yani termos uzun süre kullanılıyrmu 3 yaşına kadr falan almaya gerek var mı bilemedm ama hem tatil içn hemde normal zaman için düşündm biryere giderkn poşette buz kalıbı kavanozlar faln zor oluyr ama bu termosların temizliği nasıl oluyr
Mercimek2 Deletedmom378 sanrm benm aldığmda ondan sarı ve grisi var griyi aldım bende birine yemeği yads çorbasnı koymak içn birinede yoğurt koymak içn aldım bazen uzak yolagşdyrz yazında olsa 1,5 saatlk faln tatilede çıkıcz eşimn altında oksun dedim temizliğini nasıl yaptnz ilk aldığınzda ve sonrasnda
Deletedmom378 Mercimek2 ben sadece sütü ısıtmak için içinde kaynar su kullandigim için öyle yağ derdi falan olmayınca rahat oluyor ilk aldiğimda sirkeli şu da beklettin daha sonra normal deterjanla yıkadım devamlı da öyle yapıyorum ekstra bi deterjan almadım