5253 Kızlar 20 dkda bir tuvalete götürüyorum ve çişini yapıyor, bazen 1 saat tuttuğu oldu sonra 15 dk flan🙄 1 kere söyledi çişini, bu süreç ne zaman düzene giriyor saatler ne zaman uzuyor
Berna92Z 5253 ben hiç cisin var mı demedm tuvalete de götürmedim. Bezini çıkarttım kilotta gyfrmedm sadece taytla durdu . Altina yapti bı kez cisini hiç bsy demedm cisin gelince şöyle dedm o zamn 2 kez altina yapinca bidaha soyledi cisim geldi diye surekli goturursenz sıkılabilir
Limonlusu 5253 bezi komple çıkardım. 29 aylık. Başlayalı 2 hafta oldu. Yeni yeni düzene girdi diyebilirim. Çişi ve kakası gelince söylüyor ama oyuna dalarsa unuttuğu oluyor. Su içtiği zamanları takip edip 20 dk sonra tekrar çiş soruyorum yada götürüyorum. Bütün gece yapmadığı oluyor yada uyanıp çiş dediği oluyor. Ama daha tam oturmadı. 😊
5253 Berna92Z sıkılmıyor aslında kendisi gitmek istiyor ama söyle diyorum yaptıktan sonra söylüyor 27 aylık bu arada, sizinki kaç aylıktı bıraktığında Gündüz uykusu yapıyor benimki bir kere onda da bez takıyorum şimdilik
Ebeanne22 Benim oğlumda uzun süre tuttuğu oluyor 3 4 saat yapmıyor 3. Gün güzeldi kendi söyledi ama arada kaçıyor birde geceleri nasıl yapıyorsunuz