hulyaaa-123 Baya beyaz kıyma gibi olmuş dana cok yağlı olduğu için köfte falan nasıl olur hiç bilmiyorum bilen var mı
Degerli_anne hulyaaa-123 geçen yıl benimkide oldu yiyemedim valla tiksindirdi bizi bu yıl dikkat ettim ama kuru dolmada cok güzel oluyor
Pamuk_bebegim42 hulyaaa-123 Bizimki de öyle köfte olmaz köftelik ayrı yaptırdık ama böyle de gayet güzel olur biz biraz yağlı koyuyoruz ki böyle dsha guzel tadı oluyor
Gari_de_Gari hulyaaa-123 köfte yaparken yağsız kızartın mesela.Yada kasaptan sadece et alıp tekrar kıymayla birlikte kıydırın.Başka türlüsü olmaz
Tazebabyy Bizim geçen sene ki etler de öyleydi sulu köfte falan yapınca köfte dağılıyordu zaten yağlı olduğu için ,normal köfte yaparken de fazla ekmek katmak gerekti
gzm_42 hulyaaa-123 geçen sene bizimkide çok yagliydi etten tiksindim çünkü geçen sene kayinnam karıştı güzel olur diye diye bende sandım güzel olur ama köfte falan çok yagliyla olmuyor canım bu senede kayinnam dedi katın içine diye bende sen karışma geçen sene sana uydum yiyemedim tiksindim dedim sen kendi etini yağlı yap ben çok yağlı yapmiycam dedim çok yağlı yapmadım yani iyi de oldu elhamdülillah ama yağlı etle köfte olmuyor canım bütçeniz uyarsa köfte yapacaginda yarım kilo yağsız et al içine kat o zaman olur