Beste2022 Merhaba Sevgili anneler. 2 aylık bebeğim var, ailem istanbulda. Onların yanına gideceğim ama evde kedi var. Bebeğime zararı olur mu alerji yapar mı diye tereddüt ediyorum. Sizce bir zararı olur mu, kediyle yaşayanlar var mı?
Egeanul Beste2022 alerjik bünyesi varsa kesi tüyü alerji yapar. Çoğu alerjik çocukta kedi tüyüne alerji çıkıyor
Birkucukkelebek Beste2022 bende 1 annemde 3 kedi var. Şu an annemde kalıyoruz hiçbir problem yaşamadık. Aksine bebeklerde alerji ihtimalini düşürüyor hayvanla aynı ortamda bulunmaları. Üstelik bebeğim normalde alerjik bi bebek. Besin alerjisi var yani korkmayın :)
Birkucukkelebek Beste2022 sadece iç ve dış parazit aşıları yapılmış olsun. O zaman tüyünü bile yutsa sindirimden çıkar zaten. Bebeklere hayvan tüyü değil tüydeki parazitler zarar verebilir.
Alyaaselim Beste2022 bir kedimiz var evimizdr kızım 8 aylık. Kedinin iç dış parazit aşılarının tam olması önemli. Yaklaşmak isterse ani tepkiler vermeyin kıskançlık yapar kediler.
SunnyG Bizimki doğduğundan ver kediyle aynı evde :D ha alerjisi vs çıkar onu bilemem ama normal şartlarda kedinin aşıları tamsa problem olmaz
burjuvaanne Beste2022 bünye meselesi daha once goturdugunuzde yapmismiyfi ona bakmak lazim . Bizde kedi besliyoruz bebegime hic bir zarari olmadi simdiye kadar cok da guzel oyaliyor saolsun 😂 yemegimi yapincaya kadar ama genede tirnak kesimine aşilarina cok özen gpsteririm genede bi gozum onlar oynarken onlarda olur hep 🥰
nelmali Beste2022 alerji tamamen bireysel bir durum kızım 2 kediyle buyuyor annemlere gittigimizde 3 kedi oluyor hiç sorun yaşamadık dogdugundan beri birlikte uyuyorlar hatta 😊
ly35 Beste2022 hiçbir şey olmaz. kedili evdeki bebeklerin bağışıklığı daha güçlü olur dedi doktorumuz
uykularharamolduuu Beste2022 benim bir kedim var doğduğundan beri aynı evde ve odada yatıp kalkıyoruz. Aşıları tamsa bir sıkıntı olmaz