Semire Sizce var mi yoksa kişiden kişye değişir mi lansinoh aldım ama meme reddi yaşadık sizin yasamadgnz var mi
Ege3410 Semire meme reddi yapmayan bir biberon yok hepsi pazarlama taktiği. Memeyi bıraksın istemiyorsanız mamayı kaşıkla ya da şırıngayla ya da eds yöntemiyle vermelisiniz.
selambensid Semire meme reddi yapmayan bir biberon varmıdır bilmiyorum ama ben Philips avent almıştım. Kızım beni bırakmadı. Çünkü ağzı çok küçük ve memedeki gibi çekmek zorunda kalıyor. Ben memnun kalmıştım.
Durukusunannesii Semire öyle bir emzik ve biberon yok malesef her bebek bir değildir kimi bırakır kimi bırakmaz ben kizima avent kullandm 6 aylıkken tamamen emmeyi bıraktı .
Asyaveannesi04 Semire tek bir biberon var oda mimijumi diye bir biberon ben hangi biberonu aldıysam öğürdü bebeğim lansinoh, dr browns avent tommie tippe 400 TL verip mimijumi aldım anne memesine benziyor hemen aldı onu ve meme reddi de yaşamadık
Elifinilki Semire Kaşık biberon var biz ondan kullanmıştık hatta şimdi bile kaşık biberondan içmek istiyor prebiotik vericektim doktor sütünü sağ biboranla karıştır öyle ver dedi normal biberonu mamayla da anne sütüyle de kabul etmedi
Elifinilki Semire Evet yavaş oluyor ama anne memesine çok benzediği için onu öneriyorlar ki doğru bence oğlum normal biberonu kullanmıyor
Vgc Valla 1 hafta kadar biberon kullandım aylık bebeğim var meme reddi yaşadık anında. Şırınga ile beslitorum hala doğru düzgün emmiyor hala beni