Papatyammavi Merhaba anneler. Oğlum 9 aylık gece 5te ateşi 37.7 ye yükseldi. Şu an 36.5 ile 37 arası gidip geliyor. Ama başı sıcacık. Emzirirken kolum yanıyor. Sebebi ne olabilir acaba. Bilen yardımcı olabilir mi?????
aselinannesiiiiiiii Papatyammavi 38 ve üstüne çıkarsa sıkıntı vardır bu normal ateş korkmayın ateşini gıdısından ya da poposundan ölçün birde
Mirosunannesi Papatyammavi aynı 2 gündür kfası çok sıcak diş bekliyorum ben de post açtım bunla ilgili hatta enfeksiyon olsa sadece kafa olmaz tüm vücut mu olur diye
Papatyammavi aselinannesiiiiiiii gıdısından ölçtüm 37.3 cıktı. Koltuk alti 36.8 . Calpol verdm ağlamaya basladi çünkü
aselinannesiiiiiiii Papatyammavi normaldir hava sıcaksa eğer geçen gün benim kızımın kafası da çok sıcaktı kontrol et ateşini eğer için rahat etmiyorsa calpol ver rahatlatır
Papatyammavi Mirosunannesi Daha önce 5 diş çıkardık böyle olmadi. Yaz, sicaklar var diye mi böyle zorlandı bu kuzucuklar yaa. Bizimkinin ayağının altı karni sırtı kafası boynu cok sıcak
aselinannesiiiiiiii Papatyammavi yok yok ateşi yüksek değil korkma 38 olursa o zaman ılıkk Bi duş aldır hemen geçer inşallah geçmiş olsun
Mirosunannesi Papatyammavi şuan ılık sular calpoller havada uçuşuyor o değik benim de boğazım yanmaya başladı boğaz enfeksiyonundan şüphelendi dr da antibiyotik başladık maalesef ☹️
Papatyammavi Mirosunannesi çok yaygın şimdi ya, salgın var. Cok geçmiş olsun , rabbim şifa versin insallahh