Melikegencall1 Hanımlar 2 ay 15 günlük anneyim emziriyorum da dün adet oldum olmamam gerekiyormuş normalde, sütü etkılermı bu durumu yaşayanınız varmı
Yagmuurr Melikegencall1 Merhaba bende 3 aylıkken oldum hiç etkilemedi neden olmamanız gerekiyormuş gayet doğal bir durum
Duyulurum Melikegencall1 olmamanız gerekiyor diye bir şey yok. İlk bir yıl hiç olmama ya da düzensizlik olabilir sadece. Benim sütümü etkilemedi
basaksahinx Melikegencall1 süt terbiye olıypr diye biliyorum adet olduktan sonra gögüs te şişkinlikler gidiyor öyle gögüs ucu çok akması falan azalıyor sadece çocuğun ihtiyacı kadar süt geliypr artık
Denizanasi92 Sitrea kesinlikle ? Benim hiç etkilemedi ilk aydan beri adet oluyorum uzman değilseniz kesin konuşmayın
Sitrea Denizanasi92 yanlış anladınız sanırım hemen tersliyorsunuz gerek yok bu tavıra herkesi değil ama kesinlikle etkilenen oluyor ama ben tekrar ediyorum kesinlikle etkiledigini düşünüyorum doktora da sormuştum kısmen etkilediğini hatta hormonlardan dolayı sütün tadının değiştiğini bazı bebeklerin bu yüzden emmek istemediğini ve bunun da sütü azalttığını söyledi bunları yazarken de uzman olduğumu iddia etmiyorum yanlış anlamayın
RainOverMe Ben de o civarlarda olmustum, kızım 22 aylık halen oldugumda azalıyor. Kımısı tadının da degıstıgını soyluyor ama ben bakmadım hıc. Bazı bebeklrde meme reddi olabiliyormus o dönemde onu da tadına baglıyorlar.
Beyzaymn Melikegencall1 ben 40ım çıktığı gibi adet oldum, sadece öok ağrım olduğunda bebeğime de yansıyor o kadar
Dimitrina_kovaceva Melikegencall1 benimkini etkiledi. Süt tankeri gibi geziyordum sonra regl oldum her şey tersine döndü. Tabi kişiden kişiye değişir
mercimeksmom Melikegencall1 kan değerleriniz normalse bi sorun olmuyor, eğer düşükse adet dönemi süresince hafif azalabilirmiş ama bitince normale döner, bol su tüketmeye özen gösterin bir de tahlil yaptırıp, kandaki eksiklikleri yerine koyun🌸
Denizanasi92 Sitrea endişeli bi anneyi daha çok paniğe sürükleyebilirsiniz ben de tekrar ediyorum ben de aynı etki olmadı doktor bile kısmen demiş kesin etkiler dememiş kesin demenize tepki gösterdim 🤷♀️
Sitrea Denizanasi92 kesin demedim kesinlikle dedim beni kesinlikle etkileyen o oldu bıçak gibi olduğum gün kesildi çünkü anlamamakta ısrar ediyorsunuz ancak kimseyi endişelendirmek istemem diğer yorumlara bakın benim gibi adet olduğu gün sütü aniden kesinlenler çok her şeyde olduğu gibi herkes aynı şekilde etkilenecek diye bir şey yok ben sizin yorumunuza saygı duyuyorsan aynı şeyi sizden de bekliyor olmam normal herhalde
Adssmom Melikegencall1 adet olunca azalıyor benim o ara mama + meme yapıyoruz bitince eski haline dönüyor tek emzirmeye devam ediyorum
kizanasiii_ Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyordum, bebeğim 3 ay 24 günlük regl oldum dün korkuyorum sütüm azalacak diye 🥺
Benibenibihterini Melikegencall1 Benim oglum etkilenmedi canim ama regl döneminde kandaki sodyum miktari arttigindan tadi degisebiliyormus. Sutum de azalmadi.Cevremde regl donemi bebegi meme reddi yasayan bir kac arkadasim oldu ama sutlerinde azalma yaşamamışlar eger sorunun cevabi buysa 🌸 bazı bebisler etkilenmiyor. Illa seninki de etkilenecek diye birsey yok. Hem daha regl olmamışsın birsey olacagini sanmiyorum. Endiselenme 😊 @kizanasiii_