Linaamom Merhaba kızlar 2 aylık bebeğim var yıkarken çok su kaçırmıyorum kulağına ağrır diye ama kulakları sarı lekelenmeye başladı yavaş yavaş siz nasıl temizliyorsunuz bebeğinizin kulağını??
Kbrgnca Linaamom görünen sarı leke olan yeri ıslak mendille siliyorum. Çubuk aldım ama kullanmadım derine ittiririm diye. Böylesi içim rahat
Lilyum01 Linaamom medifine kulak ve burun temizleyici çubuklarla temizledim. Çok rahat ve pamuktan daha sağlıklı. Herkese öneriyorum.
Sapsikanne Linaamom bence kesinlikle çubuk kullanmayın temiz bir bezle kepçesini silin yeter fazlası zararlı
Linaamom sadeturkvatandasi ben de almıştım bebek kulak çubuğu küçük dye cesaret edemedim ama deniym ☺️
sadeturkvatandasi Linaamom zaten bebekler için olanı güvenlikli istesenizde kulak içine sokamıyorsunuz rahat olun bi kere yapınca alışırsınız🤗
Senna20 Duş yaptirdiktan sonra yumusadigi için temiz bir bez parçasıyla hafiften temizleyebilirsiniz.daha rahat temizleniyor duş sonrasi
Hndealnathn Hicbir şekilde 9 yaşındaki oglumada 16 aylık kızıma da bir kez bile kulak çubuğu kullanmaksızın sadece temiz bir bezle içten dışa doğru olmak şartıyla her zaman temizlerim kulaklarını