Annisss Kayınvalidem mamasina limon sık diyo biraz da limondan da vitamin alsın diye 7 aylık oğlum yapılır mı limon sıkılır mı mamaya
Ozge_AyazEfee Annisss hadi kayınvalideniz yapmış bir cahillik böyle bir akıl vermiş ama ben en çok da sizin bunu buraya sormaya nasıl gerek duyduğunuza anlam veremedim 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Senemraherva Annisss kasıtlı yapiyodur ah bu kaynanalar 😣Sen akilli ol her dediğini yapma iyice araştır oyle hareket et
Annisss Ozge_AyazEfee merak ettim olamaz mı bana da saçma geldi evet ama ben mi kadına onyargiliyim diye düşündüm bı anda
za44 Limon sütü kesebilir ... formül mama kabinda yazan vitaminleri okutun bence ona saçmakanasın daha fazla
GmzSnn Azda kabuğundan koyun bari witamini kabuğunda nede olsa 🤦🏻♀️ Kaynananıza formül mamanı içeriğinde ne war deseniz onu bile bilmez bide tawsiyemi weriyo 🥴🥴🥴
Sumeyyee İlla limondan vitamin alıcaksa yemeğine sıkın hayır ona da gerek yokta yani hani illa sıkılacaksa çok lazımsa tabi🙄
Asiyeee Annisss kaynarken sıkında bari çökelek olsun 🤦♀️hey allam ya kaynananizin okuması varsa okutun vitaminler kısmini bence.
Dildeniz Annisss kayınvaliden daha ne diyeceğini şaşırmış buna bile karışır olmuş ne alaka ya ekşi ekşi mama mı yiyecek hem bozar o mamayı vermeyin sakın eline verim emsin madem çok istiyor