kurabiyem28 4+4 ten selamlar 👻😬 Herkese hayırlı bayramlar 🌺 bütün gün biraz ağla biraz gül bu saate geldik. Son 1,5 saat gece uykusu için. Yorgun savaşçı olarak direnmekteyim. Sizler ne durumdasınız?
Serpilctn kurabiyem28 tüm gün boyunca yarım saat uyuyan oğlumla bugün de bitti 1ay 12 günlük bnde bittim ama
Deletedmom_33 kurabiyem28 Eşim 24 nöbette. Şuan uyuyoruz uyanmak üzere. 5 ay 3 günlük. Gece uykusuna 10-11 arası geçiyoruz. Oyun oyna, ağla, gül,kitap oku vs derken akşam ettik sonunda 😅
lyl0742 kurabiyem28 gece uykusuna geçen 8 aylık oğluşla yorgun bir anne 🤚 umarım uyanmaz 1 saat kadar erken uyudu oyalamaya çalışsamda başarılı olmadı 🤷♀️ bende uyuttum bakalım
kurabiyem28 Serpilctn bizimde gündüz uykularımız öyle. Maşallah miniğim Rabbim sağlık versin dayan annesi 💪🌺
kurabiyem28 Deletedmom_33 maşallah kuzuya🌺. Eşimde 24 nöbette. Bizde öyle dön yuvarlan emeklemeye çalış. Kitap ye oyun oyna daha bitmedi. Gündüz uykularımız çok az.😔🤦♀️
Deletedmom5284 Bizde şimdi eve geldik eşime sen nargile içmeye git dedim 8de gelecek ben akşam çıkacağım arkadaşlarımla, birbirimize çocuk paslıyoruz, bayram geçmiyor yoksa evde otur otur 😁
kurabiyem28 Deletedmom5284 maşallah size🌺😇Ne güzel tebrik ediyorum sizi. Niğde eşimle öyle yapıyoruz ama daha çok iş için gezmeye daha var gibi 🙈👻