hansmomm Kızlar merhaba 8 günlük bebeğimde bacaklarında kollarında karnında derisi soyuluyor. Bu durumu yaşayan var mı alerjik mi sizce yoksa normal mi ? 🤦🏼♀️
Nedenneden hansmomm Benim bebeğiminde elleri ayakları soyuluyordu normal demişlerdi bana hiç endişelenmemiştim ama yine bilenler yorum yapsın baya deri atıyordu
Yaduuu hansmomm benim kızımın da dökülüyordu derisi. Zamanla düzeliyor endişe etmeyin. Masaj ve banyo ile düzeldi .
hansmomm SeninAnnenBirMelektiYavrm genelde ince tulum giydiriyorum gündüzleri sadece zıbınla uyuyor kalın giydirmek etki eder mi acaba ya 🥺
SeninAnnenBirMelektiYavrm hansmomm evet sıcaktan derileri soyulur. Ama bebeklerde deri soyulması olabiliyor benim iki çocuğumda da olmuştu
miniikmucizeem hansmomm şayet bizim üç aya kadar sürdü ama şuan tamamen döküldü tamamen pamuklu ürünler giydirmeye dikkat edin hemşiremiz bize öyle söylemişti birde dalin kullanıyorduk dalinde öyle yaparmış
hansmomm miniikmucizeem mustela kullanıyorum yani bugün ilk kez kullandım ama umarım bi yan etkisi olup arttırmaz 🤦🏼♀️Geçmesi için herhangi bir şey yaptınız mı peki
Mihriballimm Hergun bebişi yıkadım benim kızımda da oldu şuan üç buçuk aylık olduk bol bol nemlendir bebek yağı losyon vs sur zamanla geçiyor 🤗