Yigitmiray38 Kızlar 4 Haziran sabah 09.00 da doğum yaptım. Kırkım ne zaman çıkıyor. Hangisini gün banyo yapmalıyım. Bide siz taş falan topladınız mi Neler yaptınız kırk dolunca
SeninAnnenBirMelektiYavrm Yigitmiray38 uygulamada yazıyor cnm bebeğinin kaç günlük olduğu. Banyo yaptık sadece taş maş toplamadım
Duyulurum Yigitmiray38 ayın 14ü 40. gününüz ama 15′inde sabah 9da 40 dolmuş oluyor. O sabaj kanamaniz bitmemis olsa bile lohusalık üst sınırı 40 olduğu için abdest almanız gerekiyor.
gamzes26 Kayınvalidem 40 taş topladı yıkadı hepsine dua okudu banyo suyuna attı o suyla bebeği yıkadık kalan suyun üzerine su ekledik ben yikandım arkadaşım da o sudan ayırmış biraz evinde odalarına geze geze o sudan serpmis ve 40 îmiz çıktı korkumuz çıktı diyerek dolanmış
atlasinannesi2 Hurafelere inanma dinimizde yeri yok senin gusül alman yeterli. Googledede kırk çıkarma diye yazarsan bilgi alabilirsin canım
Deletedmom5284 Kanaman bitince gusül almalısın 40ncı gün değil, benim 32 gün sürdü 32nci gün aldım, taş falan toplamadım kızımıda yıkamadım diye hatırlıyorum önceki gün yıkanmıştı sanki 🥴
Duyulurum Yigitmiray38 benim de öyle oldu 62 gün falan sürdü. Ama 40 dolunca artık özür kanaması oluyor o