Asilkuzey Hanimlar 1 ay sonra ek gidaya gecicez kismetse mama sandalyesi ne onerirsiniz ona henuz destekli oturan bebelerde oturabiliyor mu bilmiyorum ilk bebe malum cahillik:))
[silindi] Asilkuzey bız chıcco polly 2 start kullanıyoruz cok memnunuz hem rahat hemde oglum sevıyor cok ustunde uyuyor bıle
Cemrelina Ben e bebekten klasik mama sandalyesi alicam yeni geçtik ek gıdaya hem ucuz da minderi ile beraber 100tlye geliyor
NihanUgur Boşuna ıvır zıvır özelliği olan mama sandalyelerinden almayın. Para tuzağı kesinlikle! Ben e bebekteki klasik mama sandalyesinden aldım memnunum çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum. 👍🏻
Duruhande Ikea nın çok güzel. Ayrıca ben letgodan kendi şehrimden aldım normalde 130 ben 50 tl aldım. İkinci elde alınabilir.
Duce28 Baby Plus kullaniyorum E bebek kendi ürünü nihayetinde amaç mama yedirip kaldırmak . Çokta memnunum boşuna çok ozellikli birseý aramadim . 62 tl almıstım ben minderini kendim diktim 😊
Ates_mami Asilkuzey joie nin mama sandalyesini aldık oğluma.e bebekte var. Çok memnunuz sağlam ve birçok fonksiyonu da var standart olanlara göre. Standart da var annemin evinde onun ön masası kırıldı düşünün. Joie biraz pahalı ama sağlam. Şimdi ikinciye hamileyim yeni almaya gerek kalmadı 😊
AsilDorukAnnesi Asilkuzey Standart mama sandalyesinden kullanıyoruz oğlum 9.5 aylık emekleyerek gidip onu üstüne düşürüyor, bi kerede kendini attı yere tavsiyem sağlam ağır bi sandalye almanız
ebrupoyraz Asilkuzey baby plus mama mia eğer fiyatı önemli değilse gayet şık ve kullanışlı bir sandalye kademesi yatma pozisyonuna geçmesi ve deriye benzer özellikli kumaşın kadar süper çok memnunum
Mom06 Asilkuzey a101den büyük olan sandalyeyi aldm çok memnunum sırt kısmı yatıyo kemerleri güzel 5 bçuk ayda basladık 6 ay 20 günlük suan baya oturuyo kendi baslarda sağa sola devriliyodu