Burcukokpinar biz 1 aylık dan beri alerjiyle mücadele ediyoruz şuan 8 aylığız bu konuda 4 farklı doktor ve birsürü araştırma yaptım öncelikle benim bebeğim sadece cilt tepkiliydi sadece 2 ay anne sütü + mama şeklinde gittik sonra hep mama olarak ilerledik doktorlarımızın hepsi her bebekte alerji belirtisi illaki kaka da mukus, fışkırarak kusma, gaz sancısı, olmaz kimisi sadece cilt tepkili olur dedi bizimkisi öyle olduğu için bir süre kabullenmek istemedim başka hiç bir belirti yokken nasıl olur da alerjisi olur diye alerji belirtileri kaka da kan vs vs çünkü ama atopik Dermatite bağlı egzama başlangıcı olunca emerken diyet sonrasında da alerji mamasıyla cilt tepkisinin azaldığını gördüm bide kremler vardı tabi mustela stelatopıa, Advantan, bioderma Balm atopik ciltler, sonra acaba alerjisi yok mu başka bir sorun muydu acaba diye tekrar sütlü mama denedim denemez olaydım çocuk bütün gece fışkırarak kustu o günden sonra bidaha asla vermedim taki 7.aya kadar şuan ek gıda döneminde yavaş yavaş diyet açıyoruz diyeceğim o ki hep aynı belirtiler olmuyor muş bebeklerde kakasında birşey yok diye alerjisi olmadığını düşünmeyin yada gazı yok kusmuyor diye mutlaka doktorunuzla görüşün.