Kedicik12 Bu zamana kadar uykusu çok düzenli olan bebeğim 3 gündür resmen uyumuyor gazı olmadığına eminim kucağımızda uyuyor yatırır yatirmaz gözleri dikiyor çok uykusu var ama asla uyuyamiyor huzursuzlaniyor özellikle geceleri ne yapmaliyim
Bmaidil12 Kedicik12 kundak yapıp piş piş yaparak desteklemek karnını ovabilirsiniz uyurken ama kundak en önemlisi
Cansudeniz12 Kedicik12 Şuanda benimkide 35 günlük.Asla uyumuyor bi çaresi yok.Atak dönemimiymiş.Ondan kuzum
Suzi-12 Kedicik12 atak haftasını hesapla canım. Kızımın ilk atagında benimde elim ayağıma girmişti bol bol ten taması yapın bide duş aldırın hatta alabiliyorsanız beraber alın 🌸 bir kaç güne düzelir inşallah ☺️
Kedicik12 Bmaidil12 doğduğu günden beri kundak tutmuyor kolları yukarı kaldırıp uyumayı seviyor haliyle hareket ettikçe uyaniyor
Suzi-12 Kedicik12 yok canım değişiyor bazen bir ay bazen 2 ay bazen 3 arayla . O dönemlerde huzursuzluk uykusuzluk iştahsızlık gibi durumlar gözükebiliyor bu 2 hafta öncesi ve 2 hafta sonrasında başlayıp bitebilir ☺️ Zaten ilerleyen dönemlerde bebeğinle zaman geçirdikçe çok rahat anlayabilirsin 🥰 huzursuzluk ve uykusuzluğa bol ten taması çok iyi geliyor 🙏 ve bu dönemde bebeğiniz ağllypr diye kimseye vermeyin onun sizin ve babasının sevgisine ihyyacı var 🥰
Masal_ockk Kedicik12 bende bu sorunu yaşadım . Şuan 44 günlük biz her ne kadar gazı yok gazı çıktı diyor olsakta gazları oluyor. Benim bebeğimde popoda çatlak ve darlık var. Sen doktoruna danışarak gaz damlası kullan kucakta hareket halinde olunca yada karına baskı olduğu için uyuyor en azından benim bebeğimde böyleydi.