Azraada58 Mervaydnnn bize saglık ocagı yazmıştı kendi doktorumuz bıraktırdı nedenini bilmiyorum ama bize relactaz ve nurse yazdı
ARYAmm11 Mervaydnnn ben kullandım benim bebeğim kolik olduğu için faydasını görmedim ama sab siblek çok faydasını gördüm
Mervaydnnn Azraada58 kimisi çok memnun kalmış arada kaldım bende doktorumuza randevumuz daha çok var oyuzden hemen almak istiyorum napcam bilemedim
Mervaydnnn Acabaymelike ilk zamanlar kaç damla veriyordunuz ben doktordan randevu dusuremedim için bı fenomende gördüm çok memnun kalmış direk aldimmmecbur kızım ikinip duruyordu uykusundan uyaniyordu gazdan dolayı kaç damla kaç kere vermem gerekiyo acaba
Avakado1 Mervaydnnn metsili bizde çok kullandık ama yeterli gelmedi maalesef, sab simflex var o daha etkili olabiliyorsaniz onu alın. Metsili de 7 damla emzirdikten ya da mama verdikten sonra verin.
Acabaymelike Mervaydnnn 4 damla kullandım bebekken günde bir kere memnun kaldım ben gaz çıkarmasında baya etkiliydi
balyanaaakkk Mervaydnnn bende nurse biogaia kullandım ama hiç faydasını görmedim metsil 1 hafta olacak kullanıyorum diğerlerine cok cok iyi geldi bize en azından ağlamaları kesildi gazınıda daha rahat çıkartmaya başladı
balyanaaakkk Mervaydnnn ben birde rezene anason kimyon çörek otu kişniş sabah akşam demleyip içiyorum onunda faydası olabilir tam emin değilim ☺️
Mervaydnnn balyanaaakkk bende bı kaç gündür rezene içiyorum sabah akşam olmak üzere kabız oldu kızım bugün kakasını yapti bir kere çok az ama bakalım iyi gelir inşallah ya
Acabaymelike Mervaydnnn Mervaydnnn tabi daha minikmiş olur içerisinde günde 3 kere 4 damla şeklinde yazıyor ama doktor bize günde 1 yeterli demişti