Bebegimm1 Yakamoz123 aşina begenmedim asen de asel gibi sizce nasil diye sormussunz fikrimi soylemek gerekirse isim degil de kelime gibi gerci hic duymadim isim oldugunu
Annecee_30 Yakamoz123 Çok aşina olduğum bi isim değil Gibi ilerde ismiyle şakalaşanlar olabilir yine de siz bilirsiniz
Seyyid_Ali_2021 Yakamoz123 beğenmedim kusura bakmayın aşina asenn diye çağırsa biri isim mi dio yabancımı konuşuyor derim 😃
Elisamomceren Yakamoz123 bende çok hoş bulmadım açıkçası asen yerine ahsen asel olabilir bencede tabi siz bilirsiniz aşina da çok şey değil gibi
2melekannesi__ Yakamoz123 isim meselesi çok görecelidir herkesin zevki farklıdır mesela bu isim bana çok zorlama geldi ben daha klasik isimleri beğenirim zeynep zümra vs ama dediğim gibi herkesin isim zevkine kimse karışamaz :)
Hly06 Yakamoz123 açıkçası tuhaf sakalar yapma konusunda üstümüze olmayan milletiz. Asina ismi buna oldukça müsait. Kulağa sosyete assolist ismi gibi geliyor. Türkçede cok daha güzel isimler var. Yinede size kalmış
susiron Yakamoz123 bazen bazı farklılıklar çok fazlaca abes düşüyor .Daha kolay daha uygun her açıdan bakınca mantıksal bı isim daha güzel olur .İlerde sorun yaşamasin yavrumuz .
Rahimeee Yakamoz123 kuşağa pek gol gelmiyor ne bileyim ben zaten oldum olası iki işini bir arada sevmem de zevkler tartışılmaz sonuçta