Aysenes MDG_ o baskının alasını yaşadım desem oğlum da inadına 18 aylıkken yürüdü. O yuzden ustune gitmeyin relax.☺️
HilallC MDG_ canım benim bak tutunarak gidiyormuş çocuğum dert etme lütfen yürür o zamanı vardır üşengeçtir bebeğin cesaret edemiyordur zamanla düzelicek emin ol
Lilatmz MDG_ bana da kv sürekli soruyordu yürümüyor mu komşunun pçoğlu yürüyor diyordu. 14 aylıkken yürüdü bir de benim oğlum çok hareketli olduğu halde. 18 aya kadar yürür dedi doktor, yürümezse doktora görürürsün
Fatma22 MDG_ gayet normak bi durum her bebek kndine ozeldir 2 yasinda yuruyenler bile var . Bi vakti saati mi var net olarak yurumenn yapmayin Allah askina sakin olun
watermelonlove MDG_ yok canım sen destek ol yürüme yaptır gerisi ona kalmış o kendini hazır hissettiği an yürüyecek Allah can sağlığı versin 💗
Mucizem2020 MDG_ oğlum 14 buçuk aylıkken yürüdü hiçte çıldırmadım banada soruyolardı vakti gelince yürür diyordum biranda yürüdü bi önceki günü ayakta tutunmadan bile duramıyordu sadece tutunup geziyoru merak etmeyin daha erken yürür allahın izniyle🌸