bchsnt Kizlar oğlum 11 aylık bu zamana kadar hep evde yoğurdunu pastörize süt ile yaptım. Şimdi tatile gideceğiz, yogurtsuz yemez yemiyor oğlum. Marketlerde satılan hangi yoğurtlar verilebilir bebeklere? Aydınlatır mısınız beni
Teemo07 bchsnt ben dışarıdan köy yogurdum alıyordum. Bazen yeni yapılmış olmuyor, o zamanlar sütaşın yogurdundan veriyorum. 15 aylık. Herhalde 2 aydır yediriyorum.
memonunannesi bchsnt bildiğim kadarıyla sadece torku’nun yoğurdunun mayası Türkiye’de üretiliyor. Onu tercih edebilirsiniz.
-annesininprensi- bchsnt icim tava yogirt icerik temiz .kültür vs yazanlari iceriginde katki olan alma cogunda var bunda sadece yogurt mayasi+süt vardi
bchsnt Teemo07 köy yoğurdu bulma şansım yok tatile gidiyoruz. Ancak marketten yoğurt alabiliriz ama 11 aylık bebeğe de market yoğurdu verilir mi bilmiyorum 😔
Teemo07 bchsnt eger otele gidiyorsanız belki bulma ihtimaliniz olabilir Ev yapımı yogurt. Onun haricinde yani ben veriyorum acıkcası.
Irmakprensesinannesi Piko2021 market yoğurtla içim de çok katkı maddesi aşırı bence vermeyin kendiniz yapın tatil için bisi diyemem de kızım 11 ay 4 günlük hiç market yogurtu vermedim
-annesininprensi- torku temiz saniyordum onunda icerisi icim kadar temiz degil sadece tava yogurdu ama
bchsnt Irmakprensesinannesi ben de vermekten yana değilim ama mecburiyet şuan arastiyorum oğlum yogurtsuz yemek yemiyor