BonmBonm Sadece kullanan kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Anlatıldığı kadar gerekli mi sizce? Ona göre alacağım. Bebeğim 20 aylık
AyseAlyamm BonmBonm sık denize , havuza gidiyorsanız büyük rahatlık bence canım . Biz ege bölgesinde olduğumuzdan fırsat buldukca bol bol gidiyoruz . Zar zor eşimi bu yıl ikna ettim kızım 3 yaşında keşke gecen yıl alsaymısız diyor şimdi de😊
Winnithepooh BonmBonm merhaba geçen sene aldım indirimde yakaladım eşim ufak çaplı kriz geçirdi fiyatı duyunca o zaman 😊 2 yaşında iken bebeğin geçen sene takmadı bu sene taktım denize girdi ama kendini bırakmadı bana tutundu sürekli ve kıyıda oynadı bişey anlamadım bende iyi mi yaptım kötü mü diye düşünüyorum heves ediyor insan ama 😁
Merve43 BonmBonm biz geçen ay aldık yazları sık sık gidiyoruz havuza denize diye kızım 3 yaşında olacak 2 ay sonra çok memnunuz 530tl ye almıştık ben istemedim açıkçası çok pahalı geldi ama eşim ısrarla aldı gerçekten iyi ki almisiz
BonmBonm AyseAlyamm yılda 2-3 ay kalıyoruz. Kararsız kalmıştım ama gerçekten öneriyorsanız alayım o zaman 😊
AyseAlyamm BonmBonm o zaman kesinlikle alın derim canım bebeğin suyu seviyorsa büyük rahatlık . Bu sene kızımı hiç korkmadan sokuyorum denize(bende panik atak var) kızım da çok cesaretli birden büyük havuzuna atlıyor zor yetisiyorduk dubalardan atlamak için çok ağlıyordu bu yıl rahatlıkla bıraktım havuzda kendi başına oynuyor 😊
BirVeraAnnesi35 BonmBonm 2 senedir kullanıyorum kızım şuan 31 aylık 8 aylıktan beri kullanıyorum yine olsa yine alırdım ama 500 olmuş
Berilismom Bende dolaptan hiç açılmamış Flipper swimsafe aldım onun gelmesini bekliyorum dolapta bile fiyatlar uçmuş flipper 350 yazınca hadi dedim aynı işlevi görüyor sonuçta ama çok çok yorumu yok bakalım memnun kalacak mıyım