Deletedmom83610 2 aylk bebegm dun gece cok emmedi sabah idrari sari ve azdı biraz emzirdm idrari artti ve rengi bir tk acildi susuzluktan mi olmus acaba dr gideyim mi hemen esim evde yok yalnzm bu arada
Zlm Deletedmom83610 normalde ne renk oluyo ki idrar sarı olmaz mı zaten az olması süt icmemesinden olabilir
2cocukannesi__ Deletedmom83610 su takviyesi yapın lutfennnnnn ben kışın doğdu bebeğim 1 aylik olmadan su verdim 10 dkka kaynat soğusun ver canım sutunuz de yeterli mi acaba su ver.
Melek-3434 Deletedmom83610 susuz kalmış bebeğiniz havalar çok sıcak 2-3 çay kaşığı su verin bide sütünüz yetiyormu emin olun
Sara1904 Deletedmom83610 canım benimde öyle havalardan olduğunu düşünüp arada bende su veriyorum ama sarımsı hep beyaz oluyırdu normal de İstanbul’a geldik rengi degıstı bence sıcakta susuz kalıyorlar ben arada damlatıyorum ağzına su onu da tükürüyor zaten 🥹
Deletedmom83610 Bide kaka yapti kakasi yumurta sarısı gbi sapsariydi kıvamlydi su gbi degildi mormal mi? Ilk bbegm cok bilmiyorum
Deletedmom83610 Zlm beyaz olması gerekmiyor mu normalde beyaz oluyor baya sarıydi acaba susuz mu kaldo dedm
Zlm Deletedmom83610 benim kızım su kurbağası gibi sürekli su içer ama idrarı sarı koyu sarı değil ama eğer tonu fark ediyosa
Deletedmom83610 2cocukannesi__ dun su verdim 2 cay kaşığı kadar bugunde veririm sutum yetmemiş olahlir mama meme gidiyordum dun cok mama vermedm sutum iyi diye ama yetmemiş sanrm 😔😁
Deletedmom83610 Melek-3434 sutum de yetmedi sanrm o yapto sabah baya emzirdim biraz rengi acildi ve bezi baya doldu duzwlir mi gun icinde
2cocukannesi__ Melek-3434 8 Ay 17 günlük sütüm yok 😶 zaten doğdu doğalı uykuda emiyor bende 17 gündür mama başladım uykusunda içiyor onuda 🤫🤭🤭🤭
Melek-3434 Deletedmom83610 elbette sıvı alımı yeterli olunca idrar miktarı ve rengi düzelir siz yinede su verin günde 2-3 çay kaşığı falan
Deletedmom83610 2cocukannesi__ sabah guzel emdi idrar rengi normale döndü sanrm ac kaldo aksam uyanmadi
2cocukannesi__ Deletedmom83610 canım benimki 8 Ay 17 günlük seninki 2 aylik sanırım 90 cl içebilir senin bebeğin benim ki 9 aylim olcak neredeyse 120 cl zor içiyor 😀 sabah 10 da öğlen akşam gece veriyorum bunlar 4 ölçek
Deletedmom83610 2cocukannesi__ bnde simdi 90 werdm sanrm yetmedi hala huzursuz 90 dan fazlası cok mu gelir acaba