ShylaYcl Kızlar ev sahibimiz evi satacağını söyledi. Bizim çıkmamizi istiyor. Nasil bir yol izlememiz gerekiyor. Şuan ev bulmam imkansız kiralar da uçmuş vaziyette . Bu durumla karşılaşan varsa bilgilendirir misiniz arkadaşlar simdiden teşekkür ediyorum🤗
mervemir- ShylaYcl valla bizimki de ben oturacağım diyor yalan doğru günahı boynuna, kiralar deli gibi artmış
Halimea ShylaYcl evet evden çikın biz gecicez, oglum gelicek . Bunlar kirayı evden çıkarma taktikleri cözdum . Kendisi geçmez daha fazla kira veren birini bulur….
gezentianne ShylaYcl Kontratınız devam ediyorsa alan kişi de beklemek zorunda. Ev aldım oradan biliyorum. Şuan çıkmazsanız da hiç bir şey yapamaz mahkemeye verse tahliye 1 sene sürer
Cansucan20 ShylaYcl sözleşmeniz varsa bi sene dolmadan çıkaramaz. Size noterden yazı çekmesi lazım. Ondan sonra 6 ay hakkınız var. He bir de gerçekten satmış olması lazım.
ShylaYcl Bizde ole dusunuyoruz ama nasil yol izleyelim bilemiyoruz işte ☹️ ev yok zaten olan evler de çok yüksek kiracıyız diye mağdur oluyoruz habire.
gezentianne ShylaYcl Ama bugün değil yarın illa çıkacaksanız bir an önce başınızın çaresine bakmanız sizin için yararlı olur😞 Ama ha diyince kimse sizi cıkaramaz merak etmeyin. Evi satınca yeni ev sahibi ilk 1 ayda ihtarname çeker 6 ay süresi var ev satıldıktan sonra 6 ay oturabilirsinz
ShylaYcl Zlm Cansucan20 sozlesmemiz doldu yenileyecektik satacam diyor maalesef. Evin resimlerini falan cekecekmis yarın gelip
Merve_bolat ShylaYcl şimdiki mal sahipleri bilerek çıkarıyor ki yüksek fiyattan evi kiraya versinler eğer ki satacaksa sattığı zaman size kanıt olarak sunması şazım o zamana kadar çıkmaya bilirsiniz veya çıkıp eğer mal sahibi evi satmaz ise ve siz bunu kanıtlarsanız mahkeme mal sahibine size 2 yıllık kira parasını vermedini zorunlu kılar yani mal sahibi ceza yer
Balkupum2505 ShylaYcl hep ayni bahane bu ev sahiplerinde yok oglum oturacak yok kizim oturack yok saticam.. belge isteyin satacagina dair buyuk ihtimal cikmanizi istiyorki daha yuksek bir ücrete verecek
Zlm ShylaYcl ne kadar istiyorsunuz biz alırız belki diyin belki yalan soyluyodur Ayrıca belki yeni alan oturmayacak yatirim için aldı oturmaniza izin verecek sen sat biz yeni ev sahibi istemezse cikicaz de
Zlm ShylaYcl tamam satsın satana kadar boş duracağına oturalım işte hemen satacaksan alacak kişi kimse onunla konuşalım de