deno1 Babamız yok oğlumla tekim gece ateş ve çok kötü oksurukle uyandık ateş düşürücü verdim ama boğaz hiriltisi oksuruk hala aynı hava makinesi veriyorum bayram günü başımıza gelenler tek olmak çok zor 🙁🙁
Balbademim3 deno1 çok geçmiş olsun 🌼 biz de hastalık ile uğraşıyoruz günlerdir, çok zor, yardım edenim olmasına rağmen günlerdir uykusuz… Rabbim tez zamanda şifasını versin canım
Kubrazra1110 Gecmiş olsun. Cocukların hastalanması kötü tek bu durumla basa çıkmak daha kötü. Allah yardımcın olsun. Benimde bebeğim hastaydı 2 hafta ne çektiğimi ben bilirim. Hemen iyileşsin inşallah. 🙄
deno1 Kubrazra1110 üst solunum yolu bela gibi birsey gercekten bitiyor geri cikiyor bizim tek olunca çok zorlanıyorum
deno1 Yasemin58 evde dolven surup vardi onu verdim nefesi çıkmayınca hava makinesi verdim serum fizyolojikle açtım ama baya kötü öksuruyor tıkanıyor artık 🙁🙁 sizede coook geçmiş olsun 🙁
deno1 Batummm ilk defa bende böyle gördüm hiç bu denli öksurmemisti birazdan acile gidecem insallah çabuk iyilesirler 🙁 sen hasta olunca daha zor tek olunca ayrı zor 🙁