Deletedmom_45 Gece 2-3-5 kisacasi her saat basi bazen yarim saatte bir kalkmalar sersem gibiyim simdi bile salliyorum tam dalıp uyuması yok cildirmamak elde değil kafam benim değil sanki var mi benim bebem gibi 😓😴😴
Burculicee Deletedmom_45 aramıza hoş geldin 4 de uyandı şimdi uyudu atak zamanındayız ve dişleri çıkıyor ikisi birden bizi baya perişan etti yuvarlanıyoruz yakında huni takıcam öyle gezicem 😇🤗😄😴
Kubrazra1110 Deletedmom_45 al benden de o kadar şimdi hastalandığı için huzursuz da hastalanmadan öncede uyumuyordu bende bu soruyu cok sordum yani. Malesef bi cevap alamadım. 🙄
Deletedmom_45 Burculicee bizde atakta yok diste cikardi suan dis cikarmiyo da derdi ne cozemedim vallahi kac aylik canim
Kubrazra1110 Deletedmom_45 aynı seyleri yasıyoruz resmen sırtım yatak yüzü görmedi ne zamandır adam akıllı
Kubrazra1110 Deletedmom_45 cok haklısın hemde ne zor gündüz uyuyamıyorum ben bide gözlerim altı morardı uykusuzluktan
neslicanben Deletedmom_45 analara rahat yok 🥴 büyük kızım da aynı sizin bebek gibiydi. 4 sene nerede uyuyup uyandığımı bilemedim 🤦🏻♀️ Şimdi bu en azından 5 saat de olsa kesintisiz uyuyor gece
Kayra_Hatice Deletedmom_45 kaç aylık bebeğiniz ilk 12 ay saat başı kalkardı şimdi 27 aylık olduk sabah 4/ 5 gibi uyanır emmeye geri hemen uyur . annelik zor sabır emek ister dua edin Allah yardım ediyor
Alptugunannesi07 Deletedmom_45 Beeennn. Bayram temizliği tatlı derken iflahım kesildi. Ve biz gece sürekli uyanma haricinde 4 de uyandık tamamen. Günlerdir böyleyiz. Çıksın artık şu köpek dişleri 10 gündüz uykusuzum. 😭😭😭
Deletedmom_45 Alptugunannesi07 ayy cok zor canim bilirim en en zoru uykusuzluk rabbim yardımcımız olsun 🤲😓