wonderwoman Kızlar dügün var eşimin kuzeni ben bu modele karar verdim mankene benzeyen de bir fiziğim var zaten ama renkte karar veremiyorum çok az kaldı hangisini almalıyım 🥰 birde saçlarımı nasıl yapayım
Azyef wonderwoman beyaz çok gelinimsi beyaz tenliysenız mavi degılsenız siyahı seçerdim sacınız uzunsa sıkı bit at kuyruğu bu sıcakta diğerleri yarım saatte bozulur
ard_ary_1308 wonderwoman tercih sizin ama krem olursa gelinle aynı renk olur diye düşünüyorum bide çocukluysanız krem biraz riskli bişey döküldüğünde falan üstünüze leke gözükebilir ;) siyah herzaman garanti renk ;)) saçınızı ya at kuyruğu yada alttan topuz yaptırın kulak yanından hafif saçta çıkarsa güzek olur bnce 😇
Deletedmom_22 wonderwoman ortadaki rengi tercih ederdim ben olsam. Bide elbiseyle Aynı renkten güzel bir modeldeki küpe , siyah topuklu ayakkabı eğer topuklu giyebilirseniz, saçlarınızı da güzel bir şekillendirseniz ve makyaj 💄🤌🏽🥰
denizdalgasi1 wonderwoman ortadaki tabii ki 😍 siyah olan çok büyük işi duruyor beyaz olanda nikah elbisesi gibi mavisi aşırı güzelmiş hangi site bu
alinaannee wonderwoman lacivert 😍 modeli lacivert çok güzel göstermiş saçları da ya hafif dalgalı Sal ya da sıkı bir at kuyruğu çok şık olur