Wonderful_mom Kizlar 2 aylik bebeğim anne sutu aliyor ama gazli bir bebek olduğu icin hep memede dolayisiyla gunduz sutum az arada bir iki kere mama veriyorum (kaşikla).. iki gundur zorla içiyor mamayi agziyla itiyor kaşığı neden acaba..
Tunay Wonderful_mom aptamil bazı bebeklere çok gaz yapıyor bizede yapmıştı ve ben bir sürü mama denedim bizimkisi hiç memeyi tutmadı hiç üzülmeyin mama veriyorum diye strese sokmayın kendinizi her türlü büyüyorlar gazlı bir bebekse mamasının içine rezene çayı bir çay kaşığı atabilirsiniz rahatlatabilir belki
Tunay Wonderful_mom bu arada meme reddi yaşamamanız için beslenme sontası alın bebeğinize bir tanesi biberona diğerini memenize takıyorsunuz emiyor ama bebek biberondan mama gelmiş oluyor böylelikle sütünüzde artırmış olursunuz hep memede kalır
Tunay Wonderful_mom belki tadını sevmemiş olabilir dediğim gibi biz hip aptamil sma bebivita ve en son bebelac denedim bebelacı sevdi onunla devam ediyoruz ama siz dediğim gibi yapım beslenme sontası çok güzel bir çözüö ben çok geç fark ettim ayına göre satılıyor bebeklerin sonrasında çok dua edersiniz net çünkü bu beslenme sontası ile sütünüzde artcak