Esra26 mygy13 ee kendinizden pay biçin aslında. Uyku saati geldiğinde evinde olmak istemesi çok normal ki. Benim bebeğim de öyle, başka yerde uyumuyor. Napayım uyku saatinde eve geliyorum şimdilik. Daha küçük çünkü 10 aylık.
SetenayCo mygy13 Bebeğim 10 buçuk aylık, aynı durumdayız. İlk zamanlar çok direniyordu ama son birkaç seferdir uyuyabiliyorum. Uyurken yanına evden sevdiği bir şey koyun belki faydası olur
midekoruyucu mygy13 bebeğinize kendini evindeymiş gibi güvende hissettirecek bişey götürün yanınızda, mesela benim bebeğim arabasında uyur. Annemlerdeyiz şuan arabasında uyudu, yoksa mümkün değil bi yerde uyutamam 🤷🏻♀️
Lidya-t Ev de bile olsanız farklı yerlerde uyutun belli bir düzene belli bir yere alıştırmayın uyuyacağı yerde tv müzik sesi olsun sessiz ortama alışmasın .Ben baştan beri böyle yaptım hem istediği zaman uyuyabiliyordu hem de her yerde uyurdu.1 aylıkken çadır kampı yapmıştık orada bile gayet iyi uyumuştu.Alıştırmaya bağlı .Düzensizliğede alıştırmak lazım hayat evden ibaret değil