Gamzeliiix09 Kizlar çocuğum 15 günlük sürekli emmek istiyor memeyi bıraktığı an ağlıyor. Çoğalması için en etkili yiyecekler nelerdir yazar mısınız
Aklimdasin Gamzeliiix09 tahin kesinlikle. Tahinli helva. Pekmez tahin karışımıda olur hemen etki ediyor
momandad_16 Gamzeliiix09 bol bol su ve bol emzirme kesinlikle arkadaşın dediği gibi tahinde iye yarıyor ama en önemlisi su ve emzirme
Yusufyigit Gamzeliiix09 etsiz çiğköfte(simitle yapılmış başka yemek de olur) tarçın , kuymak(Antep’e özel ) kuru meyveler, yulaf , günde 4 litre su mutlaka
Okya Dereotu çok etkili ama yeşilliklerden de ye sık limonu tuzla ye bir de bol bol su iç. Her emzirmeden sonra 3 bardak su icmen lazım demişti bana ebe. Ilık duş süt kanallarını genişletti için gün içerisinde bir iki kere duş al. Sütünü sağ ki çoğalsın
Senna20 Isırgan otu kimyon tohumu ve anasonu demleyip içebilirsiniz alerjiniz yok ise.ayrica patlamış mısır ve bolca su.hergun yapıyorum bunları etkisini baya gördüm.Ayrica süt kalitesini arttıracak suruplar temin edebilirsiniz doğal içerikli.