Edizbeyinannesi Kızlar emziriyorum ve ne yapsam geçer ? Valla hayattan soğudum. Oturup kalkmak aşırı sıkıntı veriyor. Patlıcan sapı kaynatın için falan diyen oldu da. Emzirirken yapılır mı emin olamadım. Yaşayan varsa anlatırsa çok iyi olur
Seymagirgin Edizbeyinannesi meryemana otunu duymustum onu bi araştırın kaynar suyun ıcıne koyup buharını tutuyosun sanırım çömelir pozisyonda. Bide doktora gidin okadsr sancınız varsa neden çekiyorsunuz fitille düzelebiliypr cunku
mucizemoglummmm Edizbeyinannesi Sezaryan sonrası yaşadım.40 gün lifli beslendim, ekmek bile yemedim. Normal beslenmeye geçince hemoroid çıktı. Proctolog kremi kullandım, iki günde geçti çok şükür 🍀
Huma_kus34 Edizbeyinannesi ben 6 ay oldu yapalı hala tuvalette çıkarken kabus oluyor gıtmek istemıyorum yaptıktan sonra bı kaç saat acı cekıyorum boyle döngü dönüyor krem kullnıyorum ısırganı haşla bezın ıcıne lapa şklınde koy otur çok iyi gelıyor
Elif1334 Edizbeyinannesi öncelikle geçmiş olsun çok zor bir şey bende de doğumdan sonra oldu ne yaptıysam olmadi en sonunda kantoran yağı kullandım o çok iyi geldi iyice sürüp üzerine pamuk bırakın kısa sürede ağrısini alıyor
Edizbeyinannesi Seymagirgin çok utanıyorum doktora gitmeye de. Ayıptır söylemesi 15 gün oldu doğum yapalı kabız olmusum hemen dışarı çıktı. Ve aşırı canımı yakıyor 😵💫
Seymagirgin Edizbeyinannesi azcıksa normal bence zorlamayın kendi geldiğinde gidin ıkınmadan bekleyin . Ben o sekilde yapmıstım normal dogum yaptıysanız cok normal. Utanmayın ama bunda utanılcak ne var saglık bu ilerlerse daha kötü size eziyet
Seymagirgin Edizbeyinannesi sezaryen olduysanızda ıkınmayın iç dikişlerinizi patlatabılırsınz. Bol su lifli seyler tüketin hemeroit yada emzirme yastıgınız varsa ona oturun
Edizbeyinannesi Huma_kus34 bende ara ara oluyor. İlk oğlumu doğumdan sonra oldu. Tekrarlıyor 3. Kez oldu bu. 😵💫
6464 Edizbeyinannesi krem alıncaya kadar vazelin varsa sürün rahatlatır biraz olsun. Kaşıntı vs de oluyor malesef. Ama kremini alırsanız rahatlıyor. Ben ara ara sürüyorum oyüzden hiç acı çekmiyorum artık
Edizbeyinannesi Huma_kus34 cidden öyle. Oturup aglayasım var ama 2 çocukla mümkün değil 😵💫 ızdırap gibi.
Huma_kus34 Edizbeyinannesi lazerle tedavisi var beta sülük tutturmak da işe yarıyormuş ben cesaret edemıyorum malsef :(((
Ecetuanamm Emdirirken patlıcan sapı suyuda içtim fayda etmedi eczaneden fitil alıp makattan yapın birde kremi var onun eczaneye hemoroid için fitil ve krem diye söyleyin verirler