zeynep321 https://imgyukle.com/i/VvHtcA Merhaba hanımlar kızım 6 aylık ilk bebeğim tecrubesizim.dil ucunda kırmızı iğne ucu büyüklüğünde noktalar var neden olabilir .çok huysuz sürekli ağlıyor
zeynep321 Lütfen bilenler yazabilir mi .meme reddi de yaşıyoruz .bu kırmızı noktalar ne anlamış değilim
zeynep321 Zynp26- internette bakipta kendini korkutma canm umarım önemli biseyleri yoktur .huzursuz sürekli ağlıyor devamlı kucakta durmak istiyor diş te çıkarıyor olabilir bilemedim insan telaşlaniyor
Derinn34 Yara olmuştur bı doktora gösterin isterseniz belki bogzinda falanda vardır dili boğazı yüzünden de meme reddi yapabilir benim kızımı da dili böyleydi doktora götürdüm doktor boğazına kadar inmiş dedi ccouk ememiyodu bile
Derinn34 Yaradır büyük ihtimal o yüzden ememiyor mutlka doktora göster canım benim kızımda böyleydi aşırı huzursuz ememiyodu memeyi doktro antibiyotik falan verdi sonra gecti
zeynep321 Derinn34 teşekkür ederim üç gün önce 38 geçmeyen ateşi olmuştu .o zamn dilinde bu kadar kızarıklık yoktu doktor boğazına baktı kızarık yok demişti şimdi bayram da girdi araya .acile götürsem bakarlar sanırım bı daha göstereyim .