Duduvrl 4 aylik bebeğim var, iş yerimde bakıyorum. Hep kucak istiyor uyumadigi zamanlarda. Anakucagi için erken mii ??? Bu aylarda kullananlar var mı arkadaşlar??
Zhdee Duduvrl erken değil artık yeniidoğan aparatları var ki sizin ki zaten 4 aylıkmış siz direk alıp kullanabilirsiiiniz
Tbbr Duduvrl Merhaba kızım 9 aylık ergonomik kangurusu var 2-3 defa oturdu istemiyor eğer düşünürseniz aldığımdan daha uygun bir fiyata verebilirim hiç birşeyi yok resimlerini atabilirim ☺️
Duduvrl Zhdee kalçada problem oluyormuş falan diye duydum ama. Doktor da 1 ay sonra kullanmaya başlayabilirsin dedi çok kafam karisti
mama Duduvrl kangurunun içine küçük bir battaniye katlayıp koyun. Bebeği öyle otutturun kanguruya. Bana öyle yapmamı söylemişti aldığım yer. Ergonomik kanguru olmalı tabiki
Duduvrl Tbbr atabilirseniz çok sevirim almayı düşünüyorum ama henüz çıkıp bakamadım. 👍🥰 Cnmkzm siz de atabilirmisiniz rica etsem fotografini
Tbbr yigiteymeninannesi mamadushbaby bizimkinin markası isterseniz göndereyim bi bakım uygun fiyata vericem 😊