Mommyss Arkadaşlar bebeğim 4 aylık kan damlasına başlıcaz ama kaç damla kullanacağımızı sormayı unutmuşız yardımcı olurmusunuz
11Hilal11 Mommyss ocean kan damlasi diger kan damlalarina gore etkisi biraz daha az oldugu icin kilo basina 1.5 damla verilmesi gerekiyormus doktorumuz oyle soyledi bize bende oyle kullaniyorum bi sorun yasamadim sukur simdiye kadar
Bilgebebek Kayraaa59 yok artık çok çok fazla. Kilo başı bi damla olacak şekilde yanlış yönlendirmeyin. Sizin bebeğiniz 15 kiloysa bilemem tabi de
Kayraaa59 Bilgebebek emin misin? Doktorum, ebem, eczacım hepsi bu şekilde söyledi ve kullanan arkadaşlarım da hep o şekilde veriyor. Ayrıca üslubunuz hiç hoşuma gitmedi, düzgün yazarsan sevinirim!
Kayraaa59 Bilgebebek yanlış bildiğimi düşünüyorsanız kibarca uyarabilirsiniz bende doğrusunu öğrenmiş olurum ki ona göre veririm bebeğime. Ama bana göre söyleyiş biçiminiz alaycı, iğneleyici.
Kayraaa59 Denizanasi92 bende oceanı bu ara hiç iyi duymadım ya kullananlar hiç memnun değil doktorlar pek önermiyormuş. Nevvit çok öneren var
Denizanasi92 Kayraaa59 bize doktor sağlık ocağının verdiğini kullanın internette her okuduğunuza inanmayın dedi. Parabeni vücut depolamaz atar diyor