CigdeminMevasi Kızlar selam çocuklarınıza tuvalet eğitimi verirken ilk gğnlerde geceleri bez taktınızmı nasıl oldu
Fenty CigdeminMevasi Takmadım. İlk gece kaldırmadım yapacak mı yapmayacak mı diye yapmadığı için geceleri de kaldırmadım yapsaydı gece bez takmak yerine bir iki kere kaldırırdım. Sizde takmadan böyle deneyebilirsiniz.
bayankitapkurdu CigdeminMevasi ilk gece taktım ama sonrasında takmadım. Gece uyandığımda çile tutuyordum. Ama 3 hafta sonra ilk kez dün gece hiç kaldırmadım ve sabaha kadar yapmadı. 1 aya kadar sürüyor sabretmek lazım 🥰
CigdeminMevasi bayankitapkurdu bayankitapkurdu kızım şuan hazır sanırım bezi çıkarttırıp tuvalete gitmek istiyor ama gece beni korkututor gündz hallederimde inşallh korktğm kadar olmaz saolun😍
Lylas CigdeminMevasi sanırım tansu oskay Gece ile gündüzü ayrı halledebilirsiniz demişti. 26 aylık yaklaşık 1 ay oldu başlayalı. Ben gece uykusunu bölmek yerine takıyorum çünkü çok dolu kalkıyor. Ama gündüz bezsiz oturağına gidip yapıyor. dışarı gidersek de takıyorum. Açıkçası kavram kargaşası yaratmadı. Kendi bile bez mi var don mu var takip ediyor ona göre yapıyor.
Beri_34 Kızım 2.5 yaşında on gündür başladık söylemiyor ama geldiğini. Sizinkiler söylüyor mu ? O kadar anlatıyorum da . Tutmayı öğrendi ama geldiğini falan söylemiyor bir tülü