Busemehmetbora Gamzeliiix09 annesıı o mınıcık daha 🥲 senı ozluyor kokunu ıstıyor ben saatlerce emzırırdım hatta su an yaz cıplak kalın ıkınızde🥲🥲 ama gazını cıkarmayı unutma sakın
Mercan28 Gamzeliiix09 bizde 16 günlüğüz doktorum bugün her arandığında emzirme sakın çok emmesi iyi değil karaciğerlerine zararlı falan dedi 2 saatte bir 30 dakika emsin sadece dedi alması gerekenden çok fazla kilo almış ve gaz sancıları başladı
Elfvli Gamzeliiix09 5 aylik hala öyle. Memede uyumayı da cok seviyor. Bende ne yapayım yatıyorum yanına tv izliyorum yada dinleniyorum. Avantaja çeviriyorum durumu 🤷♀️
Eda5358 Bizde 19 günlüğüz aynı durum bizde de var beşiğe koyunca ağlamaya başlıyor 3-4 gündür gündüz 2 saat uyuyor en fazla sürekli meme istiyor. Çare bulamadımda memeden ayrıldığı an gözlerini açıp ağlıyor.
Eda5358 Busemehmetbora Emzik vermiyorum ama doymadığını düşünüyorum gündüz dayanıyorum uykusuzluk vs ama geceleri gözümü açacak halim olmuyor o yüzden emzirirken boşta kalan göğsümü sağıp 20 dk emdikten sonra sağdığım sütü biberonla veriyorum bu şekilde uyutabiliyorum ancak. Ondada bazen 1 saat sonra uyanıyor bazen 2.5 saat sonra.
Seymasekerc Bizde iki aylığız sürekli memede kalmak istiyor 1 saate bir uyanıyor uyusa bile sütüm yetiyormu yetmiyor mu düşüncesi başladı bir yandan biraz yorucu bir süreç olucak sanırım😑
Eessiinn Eda5358 Tavsiyem biberon kullanmayın zamanla meme reddi yaşarsınız. Kaşık biberon kullanabilirsiniz ya da EDS yapabilirsiniz.
Mercan28 Eda5358 gaz sancısı olduğundan aranıyor rahatlamak için ama emzirmek ona kötülük çünkü sindiremediği daha çok besin yükleyip gazının artmssına neden olcak kucağımda gezdirip sakinleştirip uyutuyorum
Eda5358 Eessiinn Haklısınız aslında beslenme sondası kullanarak parmağımı emdirerek içiriyodum ama son birkaç gündür gündüz uykuları sorunlu olmaya başlayınca geceleri bende bitik halde olduğum için elim direkt biberona gidiyo🤦🏻♀️ Ama dediğiniz tekniklerle deneyeyim birde sağolun👍🏻