Kızlar bebegim 43 günlük. Bi 5 6 gündür bütün kurduğum duzen bozulmuş durumda. Yaklaşık 6 gun öncesine kadar çok güzel Bi uyku düzeni oturtmustum saati saatine tak diye uyuyor 2 derin uyku yapiyor ve ikiside 5 6 saat sürüyordu hergun aynı saatte uyuyor aynı saatte uyandiriyordum. Ama dediğim gibi 5 gündür falan asla o saatlerde uyumuyor uyusada max 1 saat 40 dkya ağlayarak uyaniyor. En uzun uykusu 3 saat oda gece. Çok sık ağlamaya başladı. Gazı var desem gaz sancısı gibi değil kucakta gezince susuyor ve hemen uyuyakalıyor yerine koyduğum an uyaniyor yada max 40 dk sonra. Aglamasida Bi garip söyleniyor gibi konuşuyor gibi homurdanarak agliyor çok üzülüyorum😪 Bi kez dayanamayıp anason verdim o bile işe yaramadı yine yarı baygın sersem gibi ama yine uyandi. Birde durumdan bağımsız (belki alakası vardır ama sanmıyorum) boğulur gibi ses çıkartıyor bazen boğazına bisey takilmis gibi iç çekiyor sebebini bilemiyorum burnuda tikali değil.. acaba atak mı geçiriyoruz. 40 ı cikti huyu suyumu değişiyor anlamadim. Gaz diyen olacaktır ama inanın koca adam gibi sürekli gazını çıkartıyor bence gaz da değil..