senansmom İyi günler. Az önce 3 ay 10günlük bebeğimin bezini değiştirirken kakasında nokta kadar kırmızılık gördüm. kan ola bilir mi? kanın nedeni ne ola bilir ki? sadece anne sütü yiyor.
Adenn-gcl senansmom beslenme yetersizliği oluyormuş biz gittiğimizde mama takviyesi vermişti ben kendi sütümü sağıp emzirdikten sonra takviye olarak verdim yani yanlış yönlendirmek istemem bizim idrarda kaka da kan çıktığında doktorumuz öyle söylemişti sonra beslenmeyi arttırdığımızda geçti
Deletedmom_123 Besin alerjisi oluyor canım süt ürünleri tükettiğimde benim de bebeğimin bezinde oluyor
senansmom Deletedmom_123 teşeekür ederim canım. ben de şimdi internetden biraz araştırdım alerji yazılıyor çoğu yerde
senansmom Adenn-gcl aslında kilo alımı iyi ama. yine de doktoruma sorarım beslenme yetersizliğini, çok teşekkür ederim♥️
senansmom Adenn-gcl yani 3.400gram doğdu, 6.600 gramdı 3 ay doktor kontrolunde. doktor iyi olduğunu söylemişti 😶
Adenn-gcl senansmom maşAllah bebişe tabi başka bişeyde olabilir canım bizim öyle demişti doktorumuz o yüzden söyledim ☺️
Haffuse senansmom boyle durimlarda resim cek hemen, her anormalde resim cek, doktorlar resim istiyor😅 InsaAlah devami olmaz, siki takip et, cocuk doktorunla da en kisa zamanda konus, alerjiyse nmneler yapman gerektigini soylesin… Buyuk gecmisler olsun🤗