Tugce2391 E bebek promalt kullanmaya baslicam arkdaslar acaba etkisini gören var mıdır bir yan etkisi iyi ve kötü yorumlarınızi bekliyorum 🤗
Nilay15 Tugce2391 ben mavi olanını kullandım ama maalesef bi etki yapmadı kuzenimin tavsiyesi ile almıştım ona süt yapmıştı ama benim arttırmadı 🤗
Elif311 Tugce2391 ben ilk zaman 2günde bir içiyordum bence bana iyi geliyordu yalnız onun dışında humana rezene kimyon çatıda çok içtim. Promaltın tek kötü yanı fazla kalorili ona dikkat etmek lazım bence
Cansus Tugce2391 kullandım arkadaşımın önerisiyle, onda etki etti ama ben bir faydasını görmedim malesef
gns_123 Kişiden kişiye değişiyor etkisi. Ben 24al 12 öde kampanyasıyla her ay düzenli aldım ve günde bir kez içtim. Bende faydası oldu. Artı olarak humana çayını içtim. Birde Solgar b12 vitamin aldım
BsO Tugce2391 ben kullanıyorum oğlum 3 aylıkken başladım şu an 8 aylık strese girdiğimde veya sürümün azaldığını hissettiğimde içiyorum ben 5 aydır kullanıyorum be faydasını gördüm öneririm kilo vs almadım ama tabi bu bünyeden bünyeye değişebilir
amansallagitsin Tugce2391 kiminde oluyor kiminde olmuyor bnce en guzel badem.ceviz findik karalahana hurma ve bol su bunlar guzl sut yapar
Pamukoglum_0 Tugce2391 günde 2 kez içtim çok faydasını gördüm kiloda yapmadı hiç artı olarak solgar b12 de kullandım 24 al 12 öde hala devam ediyor