xwprensesannesii dün 2.ay aşısını olduk bugün baktım hiç kızarıklık bile yok iğne yeri bile belli değil şimdi bu aşı tutmamış mı oluyor? sonradan yara olmaz heralde
Leylaalp xwprensesannesii iki ay sonra oluyormuş hemen iz olmazmış bizimde aynı şekilde olmuştu tutmadı diye doktora götürdüm bu şekilde söyledi dediği gibide iki ay sonra iz olmaya başladı kızarıklık oluştu endişelenmeyin
AselZeynepli xwprensesannesii 2. Ay yani verem asisi bikac ay sonra ortaya cikar oradaki iz hatta iltihapli gibi gpzukur dokunmamak gerekir . Kizim 1 yasında 10 aylikken iyilesti o iz . Ole olmasi iyi ddmekmis asi tuttu demek
elifbglr xwprensesannesii merak etmeyin benim kızım 3 buçuk aylık daha aşı yeri yeni hafiften kızarmaya başladı aşkyo yaparken beyaz bir kabarcık oluşuyor eğer oluştuysa tutmuş demektir bazı bebeklerde hiç iz olmayabiliyormuş ayrıca
Muhkub2016 Kızlar bizmkide sadece iz var kırmızı, bazılarının iltihaplı gibi oluyor bizim oyle olmadı tutmuşmudur acaba? 4 buçuk aylık bebeğim hemn hemn 2 buçuk ayından beri oyle
Deletedmom0015 Muhkub2016 bizimki intıhaplı gıbıydu hatta ben cahıl sıktım bilmiyordum aşı olduğunu sıvılce sanıyordum 4.ay cıvari cıktı hala duruyo 3aydır