Aasliahmett Bebegim 2 aylık oyun halısı ne zaman almalıyım ve nerden aldınız ebebekte kiler güzel mi kullanan var mı?
Myagz Aasliahmett hangisine karar verirsin bilmiyorum ama hepsiburadada indirim var babycim marka 99 lira Bilgin olsun 😘
Berfe Aasliahmett bizde 2 aylığız şuan çok güzel oynuyor hepsiburadadan aldım 99 tl ye babycim marka indirimden almıştım şuan yine indirimde bu fiyatta hemde piyanolu kızım severek oynuyor
Deletedmom110 Aasliahmett sadece keyfi varsa bakıyo. Keyfi varsa tavana da bakıyo zaten😬 üç aylık olcaz henüz çok işime yarıyo diyemem
Ege1 Bence şimdiden alın ben 2 aylıkken başladım 4 ayın sonuna karar kullanabildim şimdi sürekli döndüğü için oyun halısında kalmıyor frishe price markası aldım hepsi buradan güzel dikkat çekiyordu oğlumda
nese_deniz Berfe merhaba bende bakmıştım o oyun halısına da emin olamamıştım çok küçük mü nasıl sizce ?
Berfe nese_deniz bence tam ideal 5 aya kadar kullanılabilir kaliteli uzunluğu falan iyi müzikleri çok güzel fisher price a 300 vermek yerine bu halıya 99 vermek daha mantıklı indirim bitmeden alın derim
Mervenur48 2 ay 7 günlük bebegim.dun aldik oyun halisi.allahim ne agucuklar cekiyo neler diyo oyuncaklari gordukce.baya bi sevdi