Sgma Kızlar kızım 11 aylık ilk dişi çıkıyor patlamış yeri. Ateşi 37. Neler yapamalıyım çok huysuz sürekli ağlıyor emmek istiyor
Arassbebek Sgma karanfil yağı çok iyi geliyo zeytin yağının içine yarım çay kaşığı katıyorum ben sürüyorum çok faydasını gördüm
Zeyzeyno Sgma oğlum 7 aylık geçen hafta doktorumuza kontrole gittik diş çıkarma döneminde doktor dencol jel sprey verdi bir beze yada temiz parmağa sıkıp süreceksiniz kullanıyoruz gayet rahatlatıyor tavsiye ederim
Arassbebek Sgma 1 çorba kaşığıdan fazla zeytin yağ yarım çay kaşığı karanfil yağı yanlız tadı acı önce kendi agzinizda deneyin eğer aciysa biraz daha zeytin yağı katın hemen uyusturuyo zaten
Lavinia_1 Yani benim kızımın dişi henüz çıkmadı ama tetagil duydum ben ağrı dindirme kaşıntı giderme bi araştırın isterseniz🙏🏻
Lavinia_1 Sgma hımm diş etlerini rahatlatmak için soğuk bez ,metal kaşığı soğutarak vermek,masaj yapma,rahatlatıcı jeller,Papatya yağını damaklara masaj yaparak sürmekte iyi geliyormuş arkadaşım kızına yapmıştı 🙏🏻Umarım geçer bi önce 🌸