kuzeyalii Kızlar bebeğim 42 günlük emzik tutamıyor sürekli düşüyor aventte kullandım şu an bibs kullanıyorum önerisi olan lütfen yazsın.Sürekli ben veriyorum ağzına o atıyor🤦🏻♀️
Ygzpri kuzeyalii bende Sizinle aynı durumdayım avent tutmadı bibs aldım bir umut Onu da tutmadı 25. gün vermeye başladım sanırım geç verdiğim için tutmuyor
midekoruyucu kuzeyalii benim kızım da ne yaptıysam tutmadı 🤷🏻♀️ Şuan 1 yaşında emzikleri oyun sepetinde, onlarla oynuyor, arada ağzında görüyorum 😂 ay diyorum ne tatlı olmuşsun sen, sonra bi fırlatıyor emziği 😂😂
mavines kuzeyalii benim bebeğim de tutmadı ama sürekli emme ihtiyacı oluyordu uyku gecişlerin de her emziği denedim o yüzden en son nuk kauçuk emzik aldım onuda tutmadı ama her emmek istediğin de verdim sonunda aldı 💪 sadece uyku zamanlarında veriyorum ki zaten başka türlü yine tutmuyor şuan 1 ay 25 günlük 🤩
mrvklncc kuzeyalii ben 4.ayda tutturdum bebeğim kolikti ilk başta tutturmak istememiştim sonradan veremedim denemediğim emzik kalmadı en son aventi tuttu ama atıyor diye bırakmadım peşini ara ara denedim şimdi uyku zamanı veriyorum sadece uykuya geçmesi kolay oluyor
Mel93 Kullanmayın 🤭 bazen emzik tutturma konusunda ısrarcı olmak çocukta daha da sinire sebep oluyor bu seferde bıraktırmak güç olur. Bazı çocuklar emzik tutmaz. 5 aylık bebişim var ilk günden beri Philips in ultra air smothie iki serisini de aldım dünya para vererek tutmadı. Damaklı emzikleri de ben tutturmadım hiç. Öğürüyor tutmuyor doktoruma danıştım şanslı annelerdensiniz dedi bıraktırmak zor oluyormus bu süreç bize biraz zor olacak ama ısrar etmeye değmez inanın. 🌸