glsmhr ozlemince biriken gazdan dolayı bebeklerin derisi çok ince midesinden gelen ses dışardan net duyuluyor emerken hava yutması önceden var olan gazın hareket etmesi onların sesi ben de daha önce doktora sormuştum bizim de oluyırdu
Nbm ozlemince süt alerjisi olabilir. Başka belirtiler de varmı takip edin isterseniz. Huzursuzluk, uyuyamama, ciltte döküntü, mukuslu kaka, kanlı kaka, ishal, kabız, gaz, gürültülü kaka yapma, kusma. Bunlardan bazıları olabilir.
Deletedmom_45 ozlemince tamamen gazdan canim o zamanlarda bebekler hep gazlı olur gaz damlasi kullan rahatlar biraz bebis ilk 3 ay gaz cok oluyo bebeklerde
Mervaydnnn ozlemince canim benim kızımda öyleydi aç olduğunu doymadigini düşünüyordum ama o duyduğun bağırsak hareketleri aslında doktorumuz bize biogaia yazınca biraz azaldı gurultular
Nbm eylulunlu çocuk doktoruna söyleyin sizi gastroenteroloji ve alerji bölümlerine yönlendirir. Ben ikisine de gidiyorum
eylulunlu Nbm alerji degil dediler acilde şuanda doktor bulamıyorum bayram tatili girdi napıcagumı bilmiyorum
Nbm eylulunlu gürültülü kaka,döküntü ve özellikle de kanlı mukuslu kaka varsa, çocuk da huzursuz uyumuyorsa alerjidir. Herkes bayram tatilinde. Size önerim bu şekilde ise en azından süt ve süt ürünlerini kesin. Zaten doktor da bunu yaptırıyor. 18 ine kadar uygulayın. süt tozu, peynir altı suyu vb hiçbir süt ürünü içermeyecek yedikleriniz. Eğer sıkıntılar geçiyorsa süt alerjisi vardır. En yüksek alerji ihtimali sütte.
eylulunlu Nbm böyle yapıyım o zaman teşekkür ederim kakada enfeksiyon var dediler yoksa alerjimi bilmiyorum